Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau:Ionut mrz
Id-ul tau: 734
Id-ul staff-ului reclamat: 259
Motiv: cop feer
Explicatie:1 la mana favorizari si 2 omul mi a dat jail cop feer are el tot, dupa ce a stat cu el pe discord 10 minute fara sa ma traga si pe mine tinand cont ca eu am fost cel reclamat dupa la urma mă cheamă si imi spune mie ca o sa fiu sanctionat plus ca ala o facut ticket in rp el nu a fost sanctionat
Dovezi: jail log

Member
Membru staff
Salut,nu mi ai spus sa te trag,am cerut parerea la 2 grade mari daca sa il sanctionez cu tk in rp,ce ai facut tu este un fail destul de masiv,nu mi ai spus sa te trag,ulterior te am tras la mine pt a vedea si tu filmarea si ti am si explicat de ce te am sanctionat cu cf.Tu cand faci reclamatia trebuie sa ai o filmare prin care se afirma ce spui,asteptam raspunsul unui grad superior.

New member
Am inteles da ala ca a facut ticket in rp? E fail ca i am zis ca i rup capu si el a zis ca doar ata la pula pot sa io rup nu? Tinand cont ca noi eram 2 persoane si el doar unu singur fara arme. Plus ca eu aveam masca si fara numar la motor :))) da e ok ce sa mai zic :))) plus ca eu ti am facut pentru santiunea data si favorizare

New member
Momentan imi merge super greu netu si nu inteleg de ce sa incarc filmarea.

New member
Daca ar fi dragut domnul bamby si stie ca nu ar fi facut vre o favorizare cu colegul lui de politie ar putea arata el filmarea pentru care mi a dat jail si s ar vedea si ala ca era tk in rp

New member
Dar daca vrei denis poti veni pe discord sa ti arat filmarea daca ai timp...

JKE SEFU
Membru staff
Dar daca vrei denis poti veni pe discord sa ti arat filmarea daca ai timp...
Filmarile se uplodeaza in reclamatii, nu mai vreau sa rezolv probleme ba pe discord, ba pe privat pentru ca mi s-au adus vorbe, de asta si rezolv totul doar in TICKETE SAU RECLAMATII ca sa fiu sigur ca nu-mi mai aud vorbe proste vreodata

Sus