Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:stefan15
Id-ul tau:349
Id-ul staff-ului reclamat:259
Motiv:trage dupa mine fara motiv ca cica e cod 0 pe tot groov-ul si cand am vrut sa il iau pe unu ma picat si vine la mine si ma injura. mam enervat si lam injurat si eu pe chat si tot el mia dat ban 3 zile
Explicatie:mai sus
Dovezi:filamre

Member
Salut,ti am spus odata sa pleci,nu ai facut o ba chiar mai mult te ai dus sa iei persoane picate stiind ft bine ca este bataie,cat despre ban am venit dupa ce te am picat si te am injurat,iar tu incepi si ma injuri pe chat,iar sanctiunea injurii staff se sanctioneaza cu ban 3d,Sper ca te am lamurit.

Member
in primul rand voi trageti fara motiv am venit sa vad ce se intampla si voi ati inceput sa trageti in mine fara motiv ca cica cod 0 tot groovul de cand nush, iar in al doilea rand atata timp cat tu ma injuri dupa ce ma pici normal ca te injur sio la randul meu puteai frumos sa ma iei ptr complicitate nu sa vi sa ma injuri si in ultimul rand nu sanctionezi tu cum vrea pula ta

//youtu.be/6MTwugQohnc aici linkul de la filamare

Member
Nu te am sanctionat cum vrea pl mea,eu te am injurat ic nu ooc,am primit info pe cascuta ca rsq8 aduna oameni si da info

New member
in primul rand voi trageti fara motiv am venit sa vad ce se intampla si voi ati inceput sa trageti in mine fara motiv ca cica cod 0 tot groovul de cand nush, iar in al doilea rand atata timp cat tu ma injuri dupa ce ma pici normal ca te injur sio la randul meu puteai frumos sa ma iei ptr complicitate nu sa vi sa ma injuri si in ultimul rand nu sanctionezi tu cum vrea pula ta

//youtu.be/6MTwugQohnc aici linkul de la filamare
Nu a sanctionat cum vrea "pul@ lui"

Atașamente

• Screenshot (387).png
    Screenshot (387).png
    14,4 KB · Vizualizări: 13
Member
Tie nu ti am dat sanctiune frate,nu am vazut cand m ai injurat,nu inteleg ce cauti tu in acest subiect

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus