Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Luca Gabor
Id-ul tau:9220
Id-ul staff-ului reclamat:29263
Motiv:Adminul Spune ca fac Low Effort cad cel inpuscat ma bate in continu si nu are frica de arma
Explicatie:eram in sectie si un coleg spune sa venim ca in bate cineva cand am ajuns acolo acel om dadea in continu cu pumni si nu avea frica de arma ca sa nu murim i am dat glont
Dovezi:Adminul are filmare

Salut,dupa cum bine stii, Haos Romania este un server de roleplay si ne dorim politisti care sa stie sa faca acest joc de rol cat mai aproape de realitate,in cazul in care colegul tau ii daduse deja tazer celui care incerca sa scape din procesare,el doar te a chemat pe cascuta pentru intariri simtindu se in pericol. Nu cred ca ai vazut vreodata la stiri sau pe youtube un politist care impusca un cetatean (in sectia de politie) care pe viitor va fii incarcerat,pur si simplu puteati sa il imobilizati ruland cand era pe jos /me ii pune mainile la spate si il incatuseaza,decat sa ii tragi glont in cap,asa ca te as ruga pe tine sa tragi o concluzie dupa tot ce ti-am spus si daca inca te simti neindreptatit te rog sa atasezi o filmare cu acel moment pentru a vedea un grad superior. Tot ce ti am explicat mai sus duce la sanctiunea pe care ai primit-o (-LOW EFFORT ROLEPLAY)

M-am oferit sa iti arat aseara filmare,ai zis ca stii ce ai facut,asteapta sa vezi ce zice si un grad superior mie,+Care a fost creativitatea ta,pur si simplu i ai dat glont ca sa scapi de un roleplay indelungat,nu era mai usor sa rulezi ceva si sa il incatusezi in timpul in care colegul tau ii dadea taze sau?

Atașamente

• image_2025-09-14_091438901.png
    image_2025-09-14_091438901.png
    31 KB · Vizualizări: 13
Ultima editare:
Member
Membru staff
Salut , atașează filmare pe yt la nelistate ! Atașează link ul aici , ai la dispoziție 24h în caz contrar închid reclamație pe motiv de DEZINTERES

Member
Membru staff
dacă vrei să faci o reclamație staff , trebuie să îmi prezinți o dovadă cu ce a greșit Ulterior verific eu filmarea unde el a sancționat ! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus