Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:denis ws
Id-ul tau:1195
Id-ul staff-ului reclamat:329
Motiv:imi da jail fara motiv ca nu eram in rp cu nimeni + si ban
Explicatie: iam spus ca vb cu un grad mai mare sa imi de-a un jail ca el nu sanctioneaza corect si dupa mi-a dat ban si jail
Dovezi:da am dar as dori sa le arat pe suport

Member
Membru staff
1. Erai in mijlocul unei batai pe Vespucci, cand ai facut ticket se trangea in voi.
2. Nu exista RDM la razie/cod 0, odata ce este cod 0 pe zona aia orice se vede se pica, apoi daca ai fost nevinovat, PRIN IC esti lasat sa pleci.
3. Bataia era de 10-15min, deci tu clar ai auzit focurile de acolo, dar mai bine stai acolo pana se trage in tine ca apoi sa faci ticket pentru RDM. ( Si cu asta am filmare )
4. Din cate se vede pe filmare, ma ameninti, ma iei la misto si vorbesti pe nas, cand eu ti-am explicat foarte frumos, se pare ca ai pe cineva in staff si crezi ca iti permiti sa iei adminii la misto.

=>

Member
Membru staff
deci dupa ce am vazut toate filmarile concluzia este ca ticketul in roleplay a fost corect dat .Si scantiunea cu comportament neadecvat la ticket o sa am o discutie su snake .T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus