Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: andrex
Id-ul tau:374
Id-ul staff-ului reclamat:-7
Motiv:post hunt
Explicatie: eram in roleplay aveam jaf, m a picat pd u, nici nu au oferit sanse egale, pe urma cand ma luau in piggyback dadeam si eu piggyback gen sa ma lase jos, pe urma mi au dat kit si am incercat sa fug si de abea cand am dat sa urc in masina au pus arma pe mine si apoi au tras, si eu nu puteam sa dau cancel in a ma urca in masina, pe urma m au lasat acolo asta plecase, mario, tot spama id 374 sa vada daca am iesit, a mai dat el 1 tura doua, pe urma a iesit din roleplay, admin activat, a venit la mine sa ma "spioneze" facand un posthunt venind sa vada daca fac mai multe greseli pe urma la ticketul de pe discord el fiind staff a facut ticket a chemat alt admin, si apoi la ticket doar el vorbea, nelasand adminul care venise la ticket sa vorbeasca, intelegeti voi, a chemat admin ne am conectat si dosr el vorbea fiind staff insa trebuia sa l lase pe celalalt sa vorbeasca, ca mario facuse parte din rp, las video mai jos cu secventele respective, puteti lua si de la el sa vedeti full
Dovezi:

Am si o continuare de la tk, si dupa cum ati vazut si in filmare carw actiunea incepe la minutul 2:15, nu s au oferit sanse egale, de peste tot au tras

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus