Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: pecos
Id-ul tau: 157
Id-ul jucatorului reclamat: 329, -10
Motiv: citizen no fog no shadow
Explicatie: se joaca ambii cu citizen no fog no shadow profile gamma reshade luminos iar eu cand aveam acelasi citizen no fog am fost alertat si obligat sa l schimb.
Dovezi: am dar nu stiu daca le pot incarca, imi zice ca fisieru este prea mare (sunt ss uri)

Member
Ce no shadow ai vazut tu? Profile gamma am default si tu nu aveai citizenu asta, ma joc cu el de 6 luni, am fost cu fiecare membru staff la minim un ticket, nimeni nu a zis nimic de el.

JKE SEFU
vreau sa-mi trimiti o filmare de 15 secunde, cand e seara, inclusiv cu cerul sa vaad daca e vorba de aceelasi citizen pe care am inceput eu sa-l interzic recent, acum o saptamana, o atasezi aici.
Ce no shadow ai vazut tu? Profile gamma am default si tu nu aveai citizenu asta, ma joc cu el de 6 luni, am fost cu fiecare membru staff la minim un ticket, nimeni nu a zis nimic de el

New member
Ce no shadow ai vazut tu? Profile gamma am default si tu nu aveai citizenu asta, ma joc cu el de 6 luni, am fost cu fiecare membru staff la minim un ticket, nimeni nu a zis nimic de el.
profile gamma default? ala numesti tu profile gamma default?, si da nici mie nu mi a zis nici un staff nimic cand aveam citizen la fel dar uite ca owner ul server ului si community manager ul server ului au alta parere si simt ca acesti citizen iti ofera un avantaj fata de cei cu citizen default/realistic nu ai ceata absolut deloc tu daca te uiti din groove spre cayo il vezi fara problema dar daca cineva cu un citizen default/realistic face la fel nu vede mai departe de port.

JKE SEFU
Da, are dreptate jucatorul, acest citizen l-am interziss de saptamana trecuta si voi da anunt curand si pe server, nu o sa va sanctionez, ca nu a fost anuntat oficial si nu aaveati de unde stii, dar as avea rugamintea, pana diseara, sa iti anunti si mafia, de asemenea in legatura cu acest citizen si ori tu, ori baiatul de ati facut reclamatia ,sa mi-l trimiteti si mie in privat.
Drept urmare, problema rezolvata. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus