Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: nebunu davi/nbn_game
Id-ul tau: 560
Id-ul staff-ului reclamat: 2899
Motiv: vine merge cu masini minuscule pe strazi si cauta atentie intentionata
Explicatie: am pus in motiv si explicatia mai multe pe dovada + dupacea vine ooc si un grad mare din pd cauta sa ma sanctioneze intentionat pt ca ii fac reclamatie la staff
Dovezi: imd atasez link

New member
a mai venit o data si mi l da exemplu pe pericol ca si el face la fel...... am pe filmarwe si asta o pot atasa

Member
Membru staff
Te salut, Cristi ma numesc, Administrator Haos Romania. Masinile au fost acordate de catre un grad mai mare pentru a distra lumea pe server, sa i facem sa rada si sa ridicam dispozitia oamenilor mai putin bucurosi de ziua de azi. Din 50-70 de oameni pe care i am intalnit, toti au ras, au facut caterinca si au facut roleplay misto, tu ai fost singura persoana care s a deranjat de acest fapt. La fel, pe tine nu te am injurat, nu te am luat la misto, decat am incercat sa facem un minim de roleplay sa ne distram cu tine cum am facut-o si cu altii. Imi pare rau ca ai asa gandire, dar tine minte ca e doar un joc si suntem aici sa ne distram, nu sa sanctionam tot ce vedem. Imi cer scuze daca chiar te am deranjat personal, dar nu a fost cu intentie. Intentia mea si a colegului meu a fost sa distram lumea si sa facem caterinca cu oamenii de pe server.

Tin sa mentionez ca "exemplul dat de pericol" nu eu l am dat, din filmarea asta cred ca se poate vedea.

La fel, vezi ca mi-ai gresit id-ul, e 28999, nu 2899

O zi buna iti doresc !

ADMINISTRATOR
DISCORD.GG/HAOSRO
CONTACT DISCORD : CRISTIZCX

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus