Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: Vlad
Id-ul tau: 147
Id-ul staff-ului reclamat: 1292
Motiv: 1) Nu sanctioneaza corect, limbaj neadecvat ca staff
Explicatie: 1) ma plibam m-am oprit langa unu, ala a pus arma pe mine si nu zicea nimic, eu m-am dat jos am ridicat mainile si el tot nu zicea nimic, am crezut ca e vreun tovaras si am zis din gluma pe cascuta " ba ma jefuieste unu din vagoane ( vagos)" repet din gluma ala mi-o dat glont ( DUPA PARAREA LUI UTENTE A FOST NF)
2) Acel baiat care m-a omorat m-a dus intr-un loc ascuns ( parcare mare ) si m-a lasat acolo am asteptat 15 minute sa fac tk ca sa nu fie tk in rp, iar ala de m-a omorat a plecat si dupa vreo 17 minute a venit inapoi si mi-am luat pentru (TK IN RP) dupa parerea lui utente.
3) Limbaj neadecvat ca staff la ticket, dupa ce a iesit baiatul celalalt utente a inceput sa l injure . 👍
4) Nu l-a sanctionat pe celalalt pentru rdm, ala nu vorbea, se vede si pe filmare.

Atașamente

• image_2025-02-08_004259975.png
    image_2025-02-08_004259975.png
    257,7 KB · Vizualizări: 10
Member
Salut ai la dispozitie 24h sa incarci filmarile tale pe youtube la nelistate si sa lasi link ul aici!

Member
T/C s a discutat voice.Sanctiunea ramane iar adminul in cauza a fost sanctionat pentru alte greseli

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus