Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:snake
Id-ul tau9961:
Id-ul staff-ului reclamat"728
Motiv:jail fara destule dovezi
Explicatie:niste baieti mau jefuit eram 1 la unu eu cu arma cu baiatul din fata nu stiam ca am o arma in spate am primit no fear,nu sunt sigur ca e dar sa spunem,dar adminul a considerat ca e metagaming doar ca un prieten de al meu ce voia sa livreze a trecut pe langa noi si pentru ca:"filmezi cu medal",daca asta e motiv de meta...,oricum se vede pe filmare
Dovezi:

New member
salut,de ce nu scrii tot contextul in motiv deoarece baiatul acela era prietenul tau + ca el nu are filmare de la aceasta actiune si cand l am pus sa dea partajare la discord aparea acolo un apel de 30 de min de la ora 19:37 adk inca erai tu in rp si cand l am pus sa imi dea partajare la conv a spus ca nu stie ca nu i merge ca e lag scuze doar ca sa stearga mesajele + ca acum scrii in motiv ca baiatul acela se ducea "sa livreze" cand mi e mi ai spus la tk ca el se ducea pe vesspuci baiatu care era cu masina mi a spus ca se ducea la depozit dupa ca se ducea pe groove cand groove era in cealata parte

New member
salut,de ce nu scrii tot contextul in motiv deoarece baiatul acela era prietenul tau + ca el nu are filmare de la aceasta actiune si cand l am pus sa dea partajare la discord aparea acolo un apel de 30 de min de la ora 19:37 adk inca erai tu in rp si cand l am pus sa imi dea partajare la conv a spus ca nu stie ca nu i merge ca e lag scuze doar ca sa stearga mesajele + ca acum scrii in motiv ca baiatul acela se ducea "sa livreze" cand mi e mi ai spus la tk ca el se ducea pe vesspuci baiatu care era cu masina mi a spus ca se ducea la depozit dupa ca se ducea pe groove cand groove era in cealata parte
Salut apelul era 19:34 am stat ambio pe deaf de aia nu aveai ce sa auzi si rpu a inceput la si 44

New member
Aia o zis si baiatu la tk ca isi lua din depozit ca se ducea sa livreze,nu stiam ce voia sa faca

Ultima editare:
Member
Membru staff
Reclamatie Respinsa,prea te-a gasit el+el nu are nicio filmare sa ateste ca el chiar livra,pe langa acest lucru NF tot este,iti spuneau 2 sa lasi arma+mai era ala din spate care era cu ei
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus