Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Mateo
2.ID In-Game:1889
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 dar pot fi mai capabil decat unu de 15 sau 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):Nu am inca
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):72
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc mateo am 13 ani si sunt pasionat de fotbal in timpu liber ma joc pe pc.Sunt pasionat de rp.De mic mi-a placut politia asa ca am ales politia Romana.Sunt glumet de obicei dar cand este nevoie pot deveni serios si capabil.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:M-am alaturat pentru ca asta e pasiunea mea si pentru o ordine publica in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 Ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da sunt constient de aceste lucruri

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Mateo
2.Prenumele (Personaj):Lupu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1889
4.Vechimea în Oraș (Personaj):71 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd,mecanici.
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Lupu Mateo.Sunt ambitios si cand doresc ceva trebuie sa il fac neaparat.Sunt pasionat de masini si de jobul politia romana.Am mai experimentat in jobul de smurd si mecanic.Sunt un om simplu modest si la locul lui.Niciodata nu am facut probleme politiei!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca sunt potrivit deoarece sunt Capabil Matur si constient si inca ceva important Am rabdare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu suntem diferiti toti suntem la fel dar daca ar trebui sa raspund altcumva asi zice ca am rabdare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Capabil,Am rabdare,Am un comportament Matur,si family friendly cu toti civili,Si inteleg orice informatie rapid.

Ultima editare: 28 Noi 2023​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus