Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
numele meu: vasile
id:5199
numele politistului: razvan
prenumele: comisarul
grad: chestor principal
poveste: eram la job de ciupercar si la un prieten i sa furat masina si acel baiat o fugit de politie si a fost saltat de plitie prietenul meu iar eu am fost sa fac marturie ca am fost amandoi la job. Dm nu s a prezentat iar la insistentele mele l au chemat pe politistul care a facut urmarire si a zis ca nu e prietenul meu dupa acest politist m a saltat si m a luat la sectie unde m a batut de 3 ori pana am lesinat si el zice ca nu respecta legea ci el o face.
am primit jail 100 min.
am filmare!!

Member
numele meu: vasile
id:5199
numele politistului: razvan
prenumele: comisarul
grad: chestor principal
poveste: eram la job de ciupercar si la un prieten i sa furat masina si acel baiat o fugit de politie si a fost saltat de plitie prietenul meu iar eu am fost sa fac marturie ca am fost amandoi la job. Dm nu s a prezentat iar la insistentele mele l au chemat pe politistul care a facut urmarire si a zis ca nu e prietenul meu dupa acest politist m a saltat si m a luat la sectie unde m a batut de 3 ori pana am lesinat si el zice ca nu respecta legea ci el o face.
am primit jail 100 min.
am filmare!!
Astept filmarea sa vedem ce cop fear ai facut tu , si ca si chestor nu trebuie sa arat legitimatia !!!! si in al doilea rand mi ai cerut sa iti dau o apa si eu ti am oferit o bere si tu m ai luat la misto astept o filmare ai timp 24 de ore sa pui filmarea daca nu se va inchide reclamatia !!!!!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus