Secțiune navigare

Nu cred ca am fost sanctionat corect si vreau sa ma lamuresc

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:
Kennzo

Id-ul tau:
41216

Id-ul staff-ului reclamat:
7817

Motiv:
Sanctiune pentru deschidere OOC nejustificata (daca puteti sa ma lamuriti si pe mine)

Explicatie:
Mi-a facut un baiat ticket pentru PG si deschidere OOC. Pentru PG inteleg de ce mi-a facut ticket, deoarece am spus din instinct ca „se scarpina la ochi”, lucru care poate fi considerat powergaming. Insa pentru deschiderea OOC nu prea inteleg sanctiunea, deoarece eu i-am spus unui coleg de-al meu din politie ca „am spart mai devreme tastatura de la MDT din masina”, considerand ca este o replica in context RP, nu o deschidere OOC cu intentie negativa sau pentru a strica roleplay-ul.

Din punctul meu de vedere, nu am avut intentia de a face OOC in mod abuziv sau de a incalca regulamentul, ci doar a fost o exprimare in cadrul conversatiei dintre colegi.

Dovezi:
Filmarea: https://medal.tv/ro/games/gta-v/clips/mduWUC9VkAc2Pf0up?invite=cr-MSxxeWwsNTI4OTEyMDI3&v=26
(Mentionez ca eu sunt cel cu vesta cu „Politia” si cu parul mai rosiatic, aveti poza atasata)

Atașamente

• 1772373644885.png
    1772373644885.png
    48,1 KB · Vizualizări: 5
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus