Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Member
Numele tau:xdalord
Id-ul tau:277
Id-ul staff-ului reclamat:362
Motiv:injuri staff in pv
Explicatie:
deci pe langa ca o incepujt primul sa ma faca prost si tampit mai are si tupeul sa imi dea ban pe 3 zile ca lam injurat pai normal frate ca daca ma injuri te injur si pe tine tu ce crezi ca daca ai staff esti mai presus ca civili,va rog sa faceti ceva cu baitul asta,plus ca face abuz de grad
Dovezi:poze

Atașamente

• Screenshot (101).png
    Screenshot (101).png
    272,1 KB · Vizualizări: 7
  • Screenshot (99).png
    Screenshot (99).png
    394 KB · Vizualizări: 6
Ultima editare:
Member
si aicia aveti cand face abuz de crad si imi da ban

Atașamente

• Screenshot (97).png
    Screenshot (97).png
    494,6 KB · Vizualizări: 5
Member
salut iti aduc aminte ca tu ai inceput sa imi spui ca sunt foarte prost dupa spusele tale care le am in poza de mai sus asa ca nu te astepta ca eu sa tac in fata ta esti doar un admin nu esti cu nimic mai bun
]

New member
salut iti aduc aminte ca tu ai inceput sa imi spui ca sunt foarte prost dupa spusele tale care le am in poza de mai sus asa ca nu te astepta ca eu sa tac in fata ta esti doar un admin nu esti cu nimic mai bun
]
Da, nu sunt nimic mai mult decat un staff, dar eu sunt obligat sa respect un regulament 1774032283765.png

Member
Da, nu sunt nimic mai mult decat un staff, dar eu sunt obligat sa respect un regulament Vezi atașament 4876
bai frate tu nu intelegi o chestie nu din moment ce ma injuri ca staff ,tu sti macar ce inseamna sa fi staff trebuie sa fii un exemplu nu sa injuri persoane care nu au avut treaba cu tine tu crezi ca aveam treaba cu tine daca nu incepai sa ma faci prost
, si te rog lasa sa decida un grad mare

New member
bai frate tu nu intelegi o chestie nu din moment ce ma injuri ca staff ,tu sti macar ce inseamna sa fi staff trebuie sa fii un exemplu nu sa injuri persoane care nu au avut treaba cu tine tu crezi ca aveam treaba cu tine daca nu incepai sa ma faci prost
, si te rog lasa sa decida un grad mare
Dar ti se pare normal sa injuri si sa te ei de toti membri sau mai ales de Director pe chat mecanici ? E normal ca o sa ii iau apararea

Sus