Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Columbianu
2.ID In-Game: 1193
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50811
5.Orele Jucate pe Server: 5 ore (inainte de wipe aveam peste 550 de ore)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Mihai dar oameni imi zic Columbianu, sunt un om pasionat de roleplay si incerc sa fac tot cat de bine posibil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa vad viata de politist de pe haosul nou, am mai fost in politie si in diicot.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc fivem de mai mult de 3 ani am peste 1700 de ore pe el
9.Experiența în Roleplay: Eu zic ca fac un roleplay destul de calitate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Columbianu
2.Prenumele (Personaj): Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1193
4.Vechimea în Oraș (Personaj): de 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): scoala militara si scoala de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): diicot, politist, smurd
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut de mic in paleto unde am crescut cu bunicii mei. De mult ma uitam la filme cu politisti, diicoti si fbi si mereu am vrut sa fiu ca ei, asa ca in fiecare zi am stat langa bunicu meu care este politist si ma duceam cu ele peste tot sa invat cum merge totul prin oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: incerc sa fac lumea un loc mai bun si cred ca politia ar fi cea mai buna optiune
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt un tragaci foarte bun si stiu sa actionez in situati de presiune
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trasul, condusul, seriozitarea, agilitatea si toleranta

Ultima editare:
Member
Bună ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost acceptat,aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia paleto pentru a sustine testele

Semnat Agent sef CIoata

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus