New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Alejandro
2.ID In-Game:2804
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): -
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):61.8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoană calmă, responsabilă și dornică să ajute oamenii din jur. Îmi place să fiu corect și să acționez cu respect față de ceilalți, iar una dintre valorile mele de bază este sprijinul acordat comunității. Îmi doresc să contribui la menținerea ordinii și siguranței publice și să fac parte dintr-o instituție în care disciplina, seriozitatea și spiritul de echipă sunt esențiale.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
Motivația mea de a mă alătura Departamentului de Poliție se bazează pe dorința sinceră de a sprijini comunitatea și de a contribui la menținerea ordinii și siguranței publice. Îmi doresc să fac parte dintr-o instituție respectată, în care disciplina, responsabilitatea și corectitudinea sunt valori fundamentale. Cred că, prin seriozitate și implicare, pot aduce un aport real în protejarea cetățenilor și în consolidarea încrederii dintre poliție și societate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: medium spre hard
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Alejandro
2.Prenumele (Personaj):Columbiano
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2804
4.Vechimea în Oraș (Personaj): dinainte sa fie schimbat orasul
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Chelner
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană calmă, echilibrată și orientată către respectarea valorilor morale. Îmi place să fiu corect, să ajut oamenii aflați în nevoie și să contribui la menținerea unui mediu sigur pentru toți. Am răbdare, spirit de echipă și mă adaptez ușor situațiilor dificile. Consider că disciplina, responsabilitatea și respectul sunt calități esențiale pe care le pun mereu în practică.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta si stiu sa ma cordonez si am mai fost politist de multe ori
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu e nico diferenta toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
2.ID In-Game:2804
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): -
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):61.8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoană calmă, responsabilă și dornică să ajute oamenii din jur. Îmi place să fiu corect și să acționez cu respect față de ceilalți, iar una dintre valorile mele de bază este sprijinul acordat comunității. Îmi doresc să contribui la menținerea ordinii și siguranței publice și să fac parte dintr-o instituție în care disciplina, seriozitatea și spiritul de echipă sunt esențiale.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
Motivația mea de a mă alătura Departamentului de Poliție se bazează pe dorința sinceră de a sprijini comunitatea și de a contribui la menținerea ordinii și siguranței publice. Îmi doresc să fac parte dintr-o instituție respectată, în care disciplina, responsabilitatea și corectitudinea sunt valori fundamentale. Cred că, prin seriozitate și implicare, pot aduce un aport real în protejarea cetățenilor și în consolidarea încrederii dintre poliție și societate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: medium spre hard
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Alejandro
2.Prenumele (Personaj):Columbiano
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2804
4.Vechimea în Oraș (Personaj): dinainte sa fie schimbat orasul
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Chelner
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană calmă, echilibrată și orientată către respectarea valorilor morale. Îmi place să fiu corect, să ajut oamenii aflați în nevoie și să contribui la menținerea unui mediu sigur pentru toți. Am răbdare, spirit de echipă și mă adaptez ușor situațiilor dificile. Consider că disciplina, responsabilitatea și respectul sunt calități esențiale pe care le pun mereu în practică.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta si stiu sa ma cordonez si am mai fost politist de multe ori
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu e nico diferenta toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
- Responsabilitate – tratez cu seriozitate orice sarcină și îmi asum consecințele acțiunilor mele.
- Corectitudine și integritate – respect legea și principiile morale în orice situație.
- Spirit de echipă – colaborez eficient cu ceilalți pentru atingerea unui scop comun.
- Rezistență la stres – pot să rămân calm și să iau decizii raționale în situații dificile.
- Disponibilitate de a ajuta – am dorința sinceră de a sprijini comunitatea și oamenii aflați în nevoie