- Subiect Autor
Am fost sancționat pe nedrept pentru refuz roleplay pentru ca nu aveam număr pe mașina ca am fugit de poliție am făcut ticket a venit un băiat pe nume David zis boss acela a mai chemat 3 administrator sa se uite la filmare cu el iar unul dintre ei mi-a dat dreptate mshein după David s-a dus la id 8 dany și nu i arătat filmarea cu rp nostru șanț a zis să mi se confiște i temele care erau în mașină fără să se uite la filmare și i-a zis să mă sancționeze acel admin a venit după și mi-a zis ca trb să dau itemele acolo am fost 3 oameni unul din politir cu moto care mi numărat instant gloanțele a fost sancționat eu pentru refuz dar nu am făcut pentru ca am zis ca am furat mașina iar al 2 pe nume ryzen care trebuia sa fie sancționat pentru neoferite de șanse egale nu a fost sancționat și lăsat să plece aceasta reclamație este pentru da nu și david zis boss nu știu cum să pun filmarea dar o pot arăta în privat dacă mi se răspunde la ea mshein a zis ca trebuia sancționat și al 3 player din ticket