Secțiune navigare

M-a sancționat pe mine și încă unu dar pe al 3 l-a lăsat în pace și nu i-a făcut nimic pentru neoferire de șanse egale

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Am fost sancționat pe nedrept pentru refuz roleplay pentru ca nu aveam număr pe mașina ca am fugit de poliție am făcut ticket a venit un băiat pe nume David zis boss acela a mai chemat 3 administrator sa se uite la filmare cu el iar unul dintre ei mi-a dat dreptate mshein după David s-a dus la id 8 dany și nu i arătat filmarea cu rp nostru șanț a zis să mi se confiște i temele care erau în mașină fără să se uite la filmare și i-a zis să mă sancționeze acel admin a venit după și mi-a zis ca trb să dau itemele acolo am fost 3 oameni unul din politir cu moto care mi numărat instant gloanțele a fost sancționat eu pentru refuz dar nu am făcut pentru ca am zis ca am furat mașina iar al 2 pe nume ryzen care trebuia sa fie sancționat pentru neoferite de șanse egale nu a fost sancționat și lăsat să plece aceasta reclamație este pentru da nu și david zis boss nu știu cum să pun filmarea dar o pot arăta în privat dacă mi se răspunde la ea mshein a zis ca trebuia sancționat și al 3 player din ticket

Member
Membru staff
Pune filmarea pe youtube pe nelistate si posteaz o aici

Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă când faci o reclamație trebuie să vi și cu o dovadă pusă pe YouTube pe nelistate Și respectă și modelul T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus