Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele meu: Moroșan Ștefan
ID meu :1516
ID staff reclamat :3670
Motiv: nerespectarea stării de inconștiență și power gaming
Explicație: Eram împreună cu un prieten la Casa Poporului unde mi-am făcut asigurare la mașină ,iar apoi am plecat către paleto .Pe drum au apărut niște băieți cu două BMW-uri care strigau după noi sa oprim sau să tragem pe dreapta ,dar noi le-am spus clar că nu vrem sa vorbim cu ei .Ei văzând ca nu vrem sa oprim au început sa ne lovească mașina iar la vama de la intrarea în Paleto ne-au făcut blocaj ,ne-a stricat mașina și ne-au omorât cu crosa . Pe lângă asta ne-au și înjurat de toată familia și tot noi ne-am luat sancțiuni. Nu mi se pare normal.Noi doar vrem sa facem roleplay nu sa ajungem la de astea.
Dovezi: 17527500341423944339564088013394.jpg

JKE SEFU
Membru staff
Salutare Domnule, as avea rugamintea la tine sa-mi atasezi o filmare si de la RP si din momentul cand ati luat sanctiunea pentru a putea lua masuri in cazul in care e adevarata acuzatia ta, mersi.

New member
salut,voi ati facut tk pentru o persoana care nici nu aveati id-ul ei si nici nu v-a omorat sa vad pe kill log,dar am tras persoana care v-a omorat cu bata(prietenul lui cu cealalta masina),aceea nu facuse niciun fail.
Cand am intrat toti pe suport baiatul cu care v-a omorat cu bata mi-a aratat filmare cum ati facut amandoi fail-uri si jailul este de pe data de 10 iulie si daca vrei dovada de la mine ceea ce nu eu sunt obligat sa arat ci tu nu,nu mai am.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus