Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Edi

2.ID In-Game: 55886

3.Vârsta (Minim 15 ani): 25

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50110

5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 27

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Mă numesc Eduard, am 25 de ani și locuiesc în Brașov. În viața reală, activez în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov, făcând parte din Batalionul 2 Mobil, unde mă ocup cu menținerea ordinii și siguranței publice, precum și cu intervenția în situații de risc.

Povestea mea pe acest server a început acum 5 ani și jumătate. Pot spune cu sinceritate că această comunitate a avut un impact decisiv asupra parcursului meu profesional în realitate; experiența acumulată aici, în special în cadrul structurii DIICOT, mi-a deschis apetitul pentru cariera în forțele de ordine, determinându-mă să urmez calea Jandarmeriei Române. În tot acest timp, mi-am dedicat activitatea exclusiv departamentelor de Poliție și DIICOT, dezvoltându-mi o gândire tactică și o disciplină riguroasă.

Pe plan personal, sunt într-o etapă de maturitate, urmând să întemeiez o familie în curând. Sunt o persoană echilibrată, care pune preț pe seriozitate și respect, calități pe care le aduc și în joc. Îmi doresc să mă alătur din nou Departamentului de Poliție pentru a pune la dispoziție experiența acumulată atât din mediul virtual, cât și din viața de zi cu zi, contribuind la un roleplay de cea mai înaltă calitate.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivația mea principală este dorința de a aduce un plus de profesionalism și rigurozitate în cadrul Departamentului de Poliție. Având o experiență de 5 ani și jumătate pe acest server, perioadă în care am activat exclusiv în cadrul structurilor de Poliție și DIICOT, cunosc procedurile în detaliu. Totodată, cariera mea actuală de jandarm îmi oferă tactica și disciplina necesare pentru a menține ordinea, fiind pregătit să servesc comunitatea cu responsabilitate și implicare totală

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6

9.Experiența în Roleplay: Extrem

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Armando

2.Prenumele (Personaj): Marabu

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):55886

4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 ani

5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie

6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd,Diicot.Politie...

7.Job Curent (Personaj):Somer

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un cetățean dedicat, cu o vastă experiență în structurile de ordine din acest oraș. Am activat ani de zile în Poliție și DIICOT, demonstrând integritate, fermitate și corectitudine. Acum, îmi doresc să revin în uniformă pentru a proteja comunitatea, a impune respectarea legii și a asigura un climat de siguranță absolută pentru toți cetățenii de bună-credință.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider că sunt candidatul potrivit pentru că dețin un bagaj valoros de experiență acumulat în anii petrecuți în Poliție și DIICOT. Am o capacitate excelentă de stăpânire de sine în situații de criză, un profund simț al disciplinei și o cunoaștere temeinică a procedurilor operative. Știu să lucrez eficient în echipă, aplic legea fără ezitare sau părtinire și sunt pe deplin dedicat menținerii ordinii publice și siguranței cetățenilor.

10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ceea ce mă diferențiază este consecvența și vechimea mea în structurile statului de pe acest oras, unde am activat exclusiv în Poliție și DIICOT. Această continuitate mi-a oferit o înțelegere profundă a procedurilor tactice și a modului corect de operare. Abordez fiecare situație cu un calm calculat și aplic legea cu fermitate, dar mereu cu profesionalism, fiind un etalon de seriozitate pentru cei din jur

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț

iei Romane?:
  • Integritate morală absolută și corectitudine: Dau dovadă de o probitate profesională ireproșabilă în orice situație, aplicând legea cu echidistanță, fără a face compromisuri sau abuzuri de putere.
  • Stăpânire de sine și eficiență sub presiune: Îmi păstrez calmul și acționează calculat chiar și în cele mai tensionate sau periculoase misiuni, luând decizii rapide și corecte.
  • Disciplină riguroasă și respect pentru ierarhie: Înțeleg perfect importanța lanțului de comandă, respect ordinele superiorilor și acționez întotdeauna ca parte a unui mecanism unitar.
  • Vastă experiență operativă și tactică: Anii petrecuți în structurile de Poliție și DIICOT din acest oraș m-au format să anticipez riscurile, să gestionez infractorii și să intervin eficient.
  • Comunicare și capacitate de negociere: Știu cum să detensionez un conflict verbal sau o situație de criză cu civilii, menținând totodată o autoritate fermă și respectuoasă.

Member
SALUT, ESTI ACCEPTAT PENTRU TESTE, TE ROG SA VII LA SECTIE IC SI SA CAUTI UN TESTER.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus