Secțiune navigare

Doresc sa intru in Serviciile Politiei Romane!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Darie Raul
2.ID In-Game: 624
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 411.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana dinamica, foarte pasionat de jocuri, de cand eram mic ma jucam tot felul de jocuri si ma implicam in diferite activitati atat fizice cat si psihice. Sunt un fan al jocurilor, am investit in aparatura si mi-ar face mare placere sa fac parte din aceasta comunitate!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc sa intru in politie pentru a performa in rolul de politist si cred despre mine ca as fi un jucator destul de bun!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2.6 ani
9.Experiența în Roleplay: 2.6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm!

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Boss
2.Prenumele (Personaj): Raul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 777RF
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Liceu, facultate si master
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier, taximetrist, sofer pe autobuz, frizer, vanzator
7.Job Curent (Personaj): nu sunt angajat momentan
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Am 22 de ani, in prezent sunt somer, sunt o persoana comunicativa, implicata, ma fac auzit si inteles de la inceput, impunator, am o abilitate dezvoltata in a conduce masini, sunt deschis la nou!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru politie pentru ca imi doresc si in viata reala sa devin politist, imi doresc sa ofer siguranta orasului si oamenilor din el, si imi doresc ca legea sa fie respectata!
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am abilitati bune de a conduce masina, stiu sa conduc si sa pilotez orice, sunt un sportiv bun, am abilitati in interogare, atentie sporita, pot afla informatii de la playeri
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: 1. Sunt agil
2. Atentie sporita
3. Sunt implicat
4. Sunt un om serios
5. Vreau ca dreptatea sa castige

New member
Acceptat! Mergi la sectia din Paleto intre orele 12.00 si 22.00 pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus