Secțiune navigare

Depunere CV Pentru alaturarea departamentului Politiei Romane -- Albert Romano

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Albert
2.ID In-Game: 33
3.Vârsta: 15
4.Primele 5 Cifre din CNP: 50910
5.Orele Jucate pe Server: 1.700
6.Descriere Personală: Ma numesc Albert, am 15 ani si sunt pasionat de jocuri video cat si de actiune. In timpul liber, eu ma joc urmatoarele jocuri: Red Dead Redemption 1 & 2, FiveM, GtaV si diverse jocuri.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt motivat sa ma alatur acestui departament deoarece aici ma regasesc, aici sunt multe persoane capabile cat si prieteni, si consider ca sunt pregatit pentru actiune cat si ca doresc sa apar acest oras minunat de infractorii si criminalii care il polueaza si sa pastrez linistea publica in intregime.
8.Experiență în FiveM : aprox. 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Consider ca sunt destul de capabil de a ma integra intr-un roleplay.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Romano
2.Prenumele (Personaj): Albert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 33
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1700 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie A.I Cuza in trecut + facultatea de Drept + facultatea de Medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist, DIICOT, Smurd, Mecanic.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Albert Romano este un om bazat pe respect, încredere și muncă cinstită. Crescut într-un cartier modest, a învățat de mic valoarea muncii grele. Inspirat de tatăl său, a muncit din greu pentru a-și construi un viitor prin corectitudine și devotament.
Fratele său, Englezu, i-a fost mereu alături, sprijinindu-l necondiționat în toate momentele dificile. Împreună, au trecut peste obstacole, susținându-se reciproc și construindu-și un drum bazat pe muncă și loialitate.
Astfel, Albert și-a câștigat respectul comunității, devenind un exemplu de seriozitate și devotament, un om pe care te poți baza oricând.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca sunt potrivit pentru aceasta Factiune deoarece ma simt in stare de a ma integra in toate actiunile pe care le desfasoara un echipaj de politie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Calmitate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Calmitate
2. Rabdare
3. Corectitudine
4. Capabilitate
5. Activitate

Member
Acceptat! Te rog contacteaza un tester la sectia din Paleto intre orele 16.00 si 20.00

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus