- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:MihaiC
2.ID In-Game:4375
3.Vârsta (Minim 15 ani):19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50405
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Pai ce pot sa zic de mine...., Ma cheama Mihai sunt pompier de meserie si in timpul liber sau cu baietii pe fivem sau discord sa pierdem timpul sau liberele. )
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Am jucat pe alte servere am fost Sef Smurd Si admin, serverul s-a inchis si eu m am lasat.
9.Experiența în Roleplay: 2 ani ore nu stiu sa zic
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mihai
2.Prenumele (Personaj):Moet
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4375
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 sapt
5.Scolarizare (Personaj): Scoala de Agenti Campina
6.Joburi Anterioare (Personaj): Fermier,Pescar
7.Job Curent (Personaj): Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Mihai sunt vai si amar de viata mea am teinat scoala de agenti de politie astia nu m au angajat direct la cat de bun sunt asa ca acum am vazut ca sunt scoase posturi si am zis ca mi duc visul la bun sfarsit
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Abilitatiile de team lider si Armata.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Armata )
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Bun management al echipei, Comunicare, Intelegerea, Respectarea, Tragator de elita
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
2.ID In-Game:4375
3.Vârsta (Minim 15 ani):19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50405
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Pai ce pot sa zic de mine...., Ma cheama Mihai sunt pompier de meserie si in timpul liber sau cu baietii pe fivem sau discord sa pierdem timpul sau liberele. )
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Am jucat pe alte servere am fost Sef Smurd Si admin, serverul s-a inchis si eu m am lasat.
9.Experiența în Roleplay: 2 ani ore nu stiu sa zic
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mihai
2.Prenumele (Personaj):Moet
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4375
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 sapt
5.Scolarizare (Personaj): Scoala de Agenti Campina
6.Joburi Anterioare (Personaj): Fermier,Pescar
7.Job Curent (Personaj): Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Mihai sunt vai si amar de viata mea am teinat scoala de agenti de politie astia nu m au angajat direct la cat de bun sunt asa ca acum am vazut ca sunt scoase posturi si am zis ca mi duc visul la bun sfarsit
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Abilitatiile de team lider si Armata.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Armata )
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Bun management al echipei, Comunicare, Intelegerea, Respectarea, Tragator de elita
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!