Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: dede
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50608
5.Orele Jucate pe Server:4 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Bună ziua mă numesc Denis am 17 ani stau în Germania de aproximativ 5 ani mă joc de 2 ani fivem m-am apucat prima dată de haos a fost primul meu sv și mi-a rămas la suflet acum îmi doresc să mă re apuc de el (îmi pare rău dacă mai am mici greșeli gramaticale dar am sta în ultimi 5 ani numai cu nemtii si am vorbit numai cu mama în română cu fratele meu vorbesc mai mult germană )
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:când m-am amputat de fivem am venit pe haos și am intrat în poliție am sta aproximativ 4 luni am ajuns un grad mare după mi s-a stricat pc și am decis să mă las de fivem și acuma mi-am dat seama ca îmi doresc să revin în poliție ca am avut cele mai frumoase momente
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: de avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da îmi asum responsabilitatea

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Dede
2.Prenumele (Personaj): Saturn
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):578
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 luni
5.Scolarizare (Personaj): bac plus academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): barman
7.Job Curent (Personaj): șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Bună ziua mă numesc Dede am fost într-o familie care mama a fost profesoară și tata pompier mama mi-a zis să fac profesor și tata pompieri am decis casa nu o supăr pe mama și nici pe tata sa plec la 18 ani singur am lucrat în bar ca și barman dar nu mă mulțumea și am decis să fac academia de poliție casă mă fac polițist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: nu am frică numai de Dumnezeu și îmi place adrenalina
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: sunt un șofer bun nu mă furcă de nimic dacat de Dumnezeu am curaj și pot să îmi mențin calamitatea în ori ce situație

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus