Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Sorin
2.ID In-Game: 4469
3.Vârsta (Minim 15 ani): 25
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50103
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2000 +
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Am 25 de ani, nascut in anul 2001, m-am nascut si locuiesc in Bucuresti. Am terminat liceul, 12 clase, fara studii superioare. Ca si o scurta descriere despre mine, ma pot caracteriza ca o persoana onesta, cu bun simt si altruista, sunt genul de persoana care nu cauta tangente cu foarte multa lume, pot spune ca sunt o persoana selectiva.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: E vorba de statutul pe care-l ai, nu-i totuna sa fii intr-o uniforma de politist sau in haine normale. Altfel de impui purtand uniforma statului si interveni cand e nevoie de ordine si disciplina. Statutul in cadrul Politiei Romane ma face sa am incredere in mine si totodata motivatia sa fac bine, aplicand legea conform codului penal.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): In jur de 6 ani aproximativ, nu stiu sa dau date exacte.
9.Experiența în Roleplay: Consider ca am o experienta vasta pe acest tip de game mode roleplay.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Petrovic
2.Prenumele (Personaj): Sorin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4469
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2000 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Studii medii.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am practicat diferite joburi, de la cele mai bine platite la cele mai prost platite.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Sorin Petrovic, provin dintr-o regiune de pe langa Belgrad. Am inceput sa imi iau viata in propriile maini inca de tanar, alegand sa parasesc locul natal si sa explorez lumea cautand sa-mi fac un trai mai bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Gandirea pe care o am si experienta pe aceasta platforma pe servere de tip roleplay.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: In primul rand nu cred ca m-ar diferentia ceva in mod deosebit fata de alti aplicanti din cadrul acestui departament, inafara modului in care gandit. Fiecare dintre noi, alegem sa gandim si sa actionam in felul dorit, ceea ce ne face diferiti pe toti. Comportamentul tau ca si cadru politienesc ti-l alegi.

.

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Ambitie, devotament, corectitudine, inovatie si perseverenta.

Member
Acc , ia legătura cu un tester care are gradul pe discord pentru a susține testele

Sus