New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Riccardo
2.ID In-Game: 4416
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server: 4.0(mi-am luat ck,34 ianinte)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut!Ma numesc Riccardo si sunt foarte prietenos.Apreciez foarte mult Fivem-ul,si imi place sa fac rp in persoana de politist.Rp-ul il desfasor la o calitate superioara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost de multe ori iar acum ma reintorc,
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani aproape.
9.Experiența în Roleplay: multa si o nota 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Xyzgen
2.Prenumele (Personaj): Riccardo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4416
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1200 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar,Studii de Masterat,Facultatea de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de tir
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut,ma numesc Riccardo si imi place foarte mult sporturile extreme.De exemplu saritul cu parasuta.Fac acest sport de cel putin 12 ani si am o performata deosebita.Traiesc cu famila in LosHaos si imi doresc sa o cresc cat mai usor.Am foarte multe cursuri de autoaparare cat si de contact
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o persoana foarte serioasa cu foarte multe cursuri si pot ajuta foarte mult.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti oameni sunt la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Corpul,frica pe care nu o am,sporturile,conduc foarte bine,maturitatea.
1.Numele sau Porecla:Riccardo
2.ID In-Game: 4416
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server: 4.0(mi-am luat ck,34 ianinte)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut!Ma numesc Riccardo si sunt foarte prietenos.Apreciez foarte mult Fivem-ul,si imi place sa fac rp in persoana de politist.Rp-ul il desfasor la o calitate superioara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost de multe ori iar acum ma reintorc,
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani aproape.
9.Experiența în Roleplay: multa si o nota 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Xyzgen
2.Prenumele (Personaj): Riccardo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4416
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1200 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar,Studii de Masterat,Facultatea de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de tir
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut,ma numesc Riccardo si imi place foarte mult sporturile extreme.De exemplu saritul cu parasuta.Fac acest sport de cel putin 12 ani si am o performata deosebita.Traiesc cu famila in LosHaos si imi doresc sa o cresc cat mai usor.Am foarte multe cursuri de autoaparare cat si de contact
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o persoana foarte serioasa cu foarte multe cursuri si pot ajuta foarte mult.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti oameni sunt la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Corpul,frica pe care nu o am,sporturile,conduc foarte bine,maturitatea.