Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Denis Stefan Tudor
2.ID In-Game: 45132
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt o persoana determinata si cand imi pun ceva la cap o fac fara sa ma uit in spate, am rabdare pentru ca si cele mai mici chestii vin toate la timpul lor, chiar daca astea sunt niste avantaje, un dezavantaj de al meu este ca sunt foarte chitros cu banii, nu imi place sa dau imprumut sau pur si simplu sa ii dau degeaba prefer mereu sa imi iau eu ceva decat unei persoane care are nevoie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sincer, stiu ca toti spun aceasi chestie dar eu chiar doresc sa fac o schimbare in acest oras, doresc ca lumea sa vada ca politisti nu sunt aici pentru a proteja statul, ci pentru a ii proteja pe iei, suntem toti oamenii, indiferent ca multe animale pot fi chiar mai om decat o persoana, eu sunt aici sa dovedesc ca nu este cazul sa ne dam batuti si ca inca exista sanse pentru conviventa.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 Ani
9.Experiența în Roleplay: Desigur!
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da!

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Denis
2.Prenumele (Personaj): Miloi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 45132
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 50 De luni
5.Scolarizare (Personaj): Mate-Info
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt o persoana determinata si cand imi pun ceva la cap o fac fara sa ma uit in spate, am rabdare pentru ca si cele mai mici chestii vin toate la timpul lor, chiar daca astea sunt niste avantaje, un dezavantaj de al meu este ca sunt foarte chitros cu banii, nu imi place sa dau imprumut sau pur si simplu sa ii dau degeaba prefer mereu sa imi iau eu ceva decat unei persoane care are nevoie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Lucrez bine sub presiune
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt o persoana determinata si cand imi pun ceva la cap o fac fara sa ma uit in spate, am rabdare pentru ca si cele mai mici chestii vin toate la timpul lor, chiar daca astea sunt niste avantaje, un dezavantaj de al meu este ca sunt foarte chitros cu banii, nu imi place sa dau imprumut sau pur si simplu sa ii dau degeaba prefer mereu sa imi iau eu ceva decat unei persoane care are nevoie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:i: Calm, Rapid, High IQ, Cunostinta altor limbi, ecc..

New member
Acc,te rog fa o cerere-test la departamentul de politie cu informațiile necesare acolo,menționez faptul ca intrarea se face doar in penitenciar si abia mai apoi cu transfer in politie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus