Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: AndrexZ
2.ID In-Game: 2550
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50805
5.Orele Jucate pe Server: 16
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut! Ma numesc AndrexZ si am varsta de 15 ani, mie imi place sa imi petrec timpul pe FiveM si sa fac rp.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc foarte mult sa vad cum este in politie pe Haos Romania
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani, 10k ore +
9.Experiența în Roleplay:5.0h in hrp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj): AndrexZ
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2550
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit bacul si masterul
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier, medic
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

salut
,numele meu este AndrexZ Iulian am 25 de ani am fost in smurd am o familie si un copil de numai 8luni si imi iubesc mult familia si am decis sa ma inrolez in politie oentru a imi ajuta familia cu bani
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am foarte multa experienta + stiu sa trag bine + am o comunicare buna !
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Introvertit + Prefer sa imi folosesc creierul, nu puterea ( desigur daca este nevoie o sa o fac dar vor exista strategii in tot ce voi face. )
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
Rabdator,saritor,destept,bun in situatii puse sub presiune,un talent bun de a explica

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus