- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Gabytzuu
2.ID In-Game: 12629
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 530
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt gabytzuu am 15 ani imi place sa ma joc ff mult fivem in special pe sv haos. Am fost in the lost mc iar acum vreau sa incerc si partea legala a serverului. Sunt un baiat calm,carismatic si imi place sa lucrez in echipa
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa vad partea legala a serverului si sa prind infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproximativ 2 ani
9.Experiența în Roleplay: Am destula
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Briceag
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 12629
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 530 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie ''Alexandru Ioan Cuza''
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): mecanic de locomotiva
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt gabi briceag am 22 de ani am fost crescut de bunica mea intr-un cartier nu prea pasnic. Motivatia mea sa intru in politie este din cauza mafiotilor ce mi-au distrus copilaria,omarandu-mi si jefuindu-mi bunica
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru politie deoarece sunt o fire matura,calma si stie sa actioneze in situati dificile
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Calm,fara emotii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Luptator,lucrez in echipa,matur,calm,ambitionat
1.Numele sau Porecla: Gabytzuu
2.ID In-Game: 12629
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 530
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt gabytzuu am 15 ani imi place sa ma joc ff mult fivem in special pe sv haos. Am fost in the lost mc iar acum vreau sa incerc si partea legala a serverului. Sunt un baiat calm,carismatic si imi place sa lucrez in echipa
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa vad partea legala a serverului si sa prind infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproximativ 2 ani
9.Experiența în Roleplay: Am destula
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Briceag
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 12629
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 530 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie ''Alexandru Ioan Cuza''
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): mecanic de locomotiva
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt gabi briceag am 22 de ani am fost crescut de bunica mea intr-un cartier nu prea pasnic. Motivatia mea sa intru in politie este din cauza mafiotilor ce mi-au distrus copilaria,omarandu-mi si jefuindu-mi bunica
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru politie deoarece sunt o fire matura,calma si stie sa actioneze in situati dificile
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Calm,fara emotii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Luptator,lucrez in echipa,matur,calm,ambitionat