Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Iulian.
2.ID In-Game: 2898.
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50604.
5.Orele Jucate pe Server: 16 ore.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o fire sociabila si cu simtul umorului la timpul potrivit. Imi place sa imi indeplinesc propunerile si sunt responsabil. Imi place sa acord maxima atentie in tot ce fac, evitand sa fac vreo greseala in actiunile mele. Imi place sa creez o atmosfera placuta in jurul meu, de asemenea nu imi plac persoanele false sau mincinoase. Nu creez si nu imi place sa fac parte la o cearta, sunt un om calm si linistit, incercand sa salvez orice situatie rea cu ceva mai bun. Nu sunt si nu imi plac persoanele arogante, sunt modest si imi place sa ajut oameni, neavand figuri. Nu imi place sa fiu batjocorit/luat peste picior.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Lucrul care ma motiveaza sa intru in Politie este ca imi place sa arestez jucatori si sa fac liniste in oras. Pe langa asta eu am mai facut parte din politie si m-am descurcat bine.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Intre 3 si 4 ani, nu stiu sigur.
9.Experiența în Roleplay: Dupa parerea mea ma descurc sa fac un roleplay la un nivel de 8,5/10.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Cherescu.
2.Prenumele (Personaj): Iulian.
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2898.
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Locuiesc in acest oras de aproape 17 luni.
5.Scolarizare (Personaj): Dupa ce am term liceul militar am urmat Academia de Politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am m-ai lucrat ca gunoier, pescar si sofer de autobuz.
7.Job Curent (Personaj): La posta.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Cherescu Iulian, am varsta de 26 de ani si locuiesc in orasul Paleto. Sunt singur la parinti dintre care tatal meu, fost militar si-a pierdut piciorul in razboi, iar mama mea acum numai munceste si are grija de el, iar eu trebuie sa aduc bani in casa pentru a trai. Sunt un baiat muncitor, care pune maxima atentie in tot ceea ce face. Imi place sa cunosc lume si sa aflu diferite personalitati. Sunt un om calm si rabdator. Nu am permis si nu o sa permit niciodata cuiva sa se ia de familia lui si as face orice ca respectivul sa nu ramana nepedepsit.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ma consider potrivit pentru acest post deoarece am toate cunostintele necesare, invatate la Academia de Politie. Pe langa asta dupa parerea mea am calitatiile necesare pentru cineva care lucreaza in cadrul statului.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ma consider diferit fata de ceilalti candidati doar prin simplu fapt ca eu incerc sa fiu cel mai bun in domeniul in care fac lucrul respectiv, in rest consider ca aproape toti suntem egali, fiind cel mai probabil mici exceptii unde in fiecare loc sunt intalnite.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Imi dau silinta in ceea ce fac, sunt ascultator, invat din greseli, sunt respectuos si serios, dar si glumet la timpul potrivit.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus