New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Trifu Denis
2.ID In-Game:1910
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server:9
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt pasionat de munca mea. Pentru că îmi place ceea ce fac, am o sursă constantă de motivație care mă determină să fac tot ce pot. În ultimul meu loc de muncă, această pasiune m-a determinat să descopăr provocări zilnice și să deprind noi abilități care m-au ajutat să depun o muncă mai calitativă. De exemplu, am învățat cum să folosesc Photoshop pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor și a graficelor noastre. Curând am devenit persoana potrivită pentru orice nevoie de design.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: E un exemplu bun pentru lume
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)don
2.Prenumele (Personaj):Trifos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1910
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 9 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academie de Politie -Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Intr o zi de vara am plecat cu familia mea la mare intr o vacanta pentru o saptamana ,mai exact in constanta ,eram foarte increzator ca o sa fie o vacanta de vis alaturi de familia mea ,pana cand intr o seara mama a iesit singura la o plimbare ,a mers cateva colturi pentru o recrutare de spirit si mental ,cand deodata doi indivizi s au apropiat de ea si i au facut telefonul ,pe langa ea in spate erau doi politisti solizi si prini de forta din cate mi a povestit ,au luat o la fuga de barbati si au reusit sa recupereze telefonul ,de atunci sunt mandru pe Politia Romana si as vrea sa prind toti infractorii !!!!!!!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: intelegator,agil ,prietenos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu fac diferente ,toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: ambitios ,respectos ,increzator, scolarizat ,agresiv cu hotii
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Trifu Denis
2.ID In-Game:1910
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server:9
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt pasionat de munca mea. Pentru că îmi place ceea ce fac, am o sursă constantă de motivație care mă determină să fac tot ce pot. În ultimul meu loc de muncă, această pasiune m-a determinat să descopăr provocări zilnice și să deprind noi abilități care m-au ajutat să depun o muncă mai calitativă. De exemplu, am învățat cum să folosesc Photoshop pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor și a graficelor noastre. Curând am devenit persoana potrivită pentru orice nevoie de design.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: E un exemplu bun pentru lume
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)don
2.Prenumele (Personaj):Trifos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1910
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 9 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academie de Politie -Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Intr o zi de vara am plecat cu familia mea la mare intr o vacanta pentru o saptamana ,mai exact in constanta ,eram foarte increzator ca o sa fie o vacanta de vis alaturi de familia mea ,pana cand intr o seara mama a iesit singura la o plimbare ,a mers cateva colturi pentru o recrutare de spirit si mental ,cand deodata doi indivizi s au apropiat de ea si i au facut telefonul ,pe langa ea in spate erau doi politisti solizi si prini de forta din cate mi a povestit ,au luat o la fuga de barbati si au reusit sa recupereze telefonul ,de atunci sunt mandru pe Politia Romana si as vrea sa prind toti infractorii !!!!!!!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: intelegator,agil ,prietenos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu fac diferente ,toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: ambitios ,respectos ,increzator, scolarizat ,agresiv cu hotii