Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Claudiu
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 ( dar sunt capabil sa fac un rp bun si la varsta asta , la cea mai mica greseala accept si 2/3 sau amenda )
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server: 0 ( am vazut ca se poate aplica si de la 0 ore )
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma Numesc Claudiu Sunt Din Judetul Bacau Localitatea Podu Turcului . Dupa cum am mentionat si mai sus am varsta de 13 ani si va promit eu ca nu va voi dezamagi . Dezavantajul meu este ca nu imi plac oameni care se cred superiori ( pana la urma toti suntem oameni ) In rest sunt ascultator , ascult de gradele mari si c am atat .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am decis să aplic pentru a face parte din Departamentul de Poliție deoarece cred că aceasta reprezintă o oportunitate unică de a servi comunitatea și patria .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):aprox 3000h
9.Experiența în Roleplay:8.9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bobi
2.Prenumele (Personaj):Ceaun
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 62874
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 0
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie , Liceul Militar si Facultatea de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt convins că sunt potrivit pentru un post în cadrul Poliției Române din mai multe motive. În primul rând, am o puternică dorință de a servi comunitatea și de a contribui la menținerea ordinii și siguranței. Această dorință provine dintr-o conștientizare profundă a importanței unui mediu sigur pentru bunăstarea societății.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am extras o experienta superioara de la tatal meu ce a fost Inspector De Politie .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
Integritate: Demonstrarea unei moralități solide și a unui comportament etic în toate aspectele activității profesionale.
Disciplină: Capacitatea de a respecta regulile și procedurile, de a lucra cu atenție și organizare pentru a atinge obiectivele stabilite.
Rezistență la stres: Abilitatea de a gestiona situații tensionate sau de presiune, menținând un comportament calm și rațional.
Abilități de comunicare: Capacitatea de a comunica eficient și clar, atât în scris, cât și în vorbire, cu colegii și cu publicul în general.
Spirit de echipă: Abilitatea de a lucra în colaborare cu alți membri ai echipei, pentru a atinge obiective comune și pentru a menține un mediu de lucru armonios.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus