Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Alin JMK
Id-ul tau:123
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:ultarj, abuz arma, nu a vruty sa iese sa ma schimb
Motiv:iam zis eu vreau sa vorbesc cu colegul dumneavoastra ca e mai copetent cica ultraj
Explicatie: cica ultraj si nu a vrut sa iese sa ma schimb a scos arma la mine si eu am vorbit si mam comportat impecabil
Dovezi:desigur filmareeeee

bazat pe primele minute din filmare, am observat ca politistul nu a procedat corect si, intradevar, nu se considera ultraj. voi continua sa verific toata filmarea in cateva ore si revin cu un raspuns!

Comisar Romano Albert

Salut, revin cu un raspuns.

Am vizualizat toata filmarea si intradevar, nu ai comis fapta "ultraj". Politistul va fi sanctionat conform codului de sanctiuni si cazierul tau va fi scos. Te rog sa te prezinti la sectia principala Los Haos, cautand un COMISAR+ pentru eliberarea cazierului, ca dovada poti arata aceasta reclamatie.
Ce am observat insa, este refuzul tau de a coopera cu politia, dar aceasta fiind o fapta separata, tinand cont ca ti-ai savarsit sentinta acordata gresit.

Comisar Romano Albert

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus