Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: NVm
Id-ul tau: 8916
Motivul banului: Am luat ck aiurea rau de tot
De ce doresti unban?: Pentru ca eu nu am facut nimic rau, nu am jefuit, ma plimbam si vine vagosu ne alearga, trag dupa noi, intra in noi, fac toate failurile posibile si ne prind ca si cum noi am fi jefuit, noi am fost sanctionati cu ck iar ei cu nimic... Noi ar fii trebuit sa fim sanctionati cu metagaming si ei cu failurile pentru failurile pe care le au facut, TIN SA PRECIZEZ ca noi am facut metagaming dupa ce ei au facut N failuri asupra noastra...
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ): Nup
Pov ul lui Gazon:
Pov ul lui NVm:

Member
Tin sa mentionez ca eu cu gazon si xeno ne bateam pe serpentine, m a picat gazon pe mine, xeno era cu mine in masina, m a dus la spital si de acolo am zis ba hai sa mergem pe groove sa ne batem acolo, nu aveam nici o tentativa de jefuit mai ales ca de abia mi platisem ck ul..

Member
Nici nu s a vazut vreo filmare ca si cum am fi jefuit sau am fi fost jefuitori....

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus