New member
- Subiect Autor
Numele tau: Cristi Spaidar
Id-ul tau:550 (cel pe care am luat ck)
Motivul banului:CK
De ce doresti unban?
oresc unck pentru ca nu am fost la jefuit,a fost o tentativa in care nu am luat nimic si nici nu am fost prins si asta e prima data cand m-am dus la jefuit.EU am fost prins cand un jefuitor care a fost prins (negromel) a arat filmare cum vorbeam cu el sa mergem la jefuit dar nu am jefuit absolut nimic.Chiar imi place mult server ul si vreau sa primesc unck pentru ca este un sv top si nici nu prea ma lasa ai mei sa bag banii intr-un joc.Asta e prima data cand imi iau ck pe sv asta si de data asta a fost si pe nedrept + pana ca robica sa imi dea ban ul pe motiv ck ei au inceput sa ma jefuiasca de navy si armura.Doresc sa primesc unck pentru ca nici nu am fost la jefuit si am avut oarecum o tenta si nu am fost prins nici in fapt si nici de sindicat,ci de robica care practic este doar lider de mafie(va respect mult pe amandoi si chiar va rog frumos daca se poate sa primesc unck,va rog din tot sufletul meu)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )-
JKE
Id-ul tau:550 (cel pe care am luat ck)
Motivul banului:CK
De ce doresti unban?
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )-
JKE