Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: syrex
Id-ul tau: 687
Motivul banului: ck
De ce doresti unban?: pot incarca filmare ca nu am jefuit nimic incarc tot ce este nevoie dar chiar nu am facut nmk
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) da 837575467124129832
(imd o pun pe ytb)

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Nesimtirea voastra a ajuns la capatul rabdarilor mele.
Nu v-a facut nimeni nimic pana acum, luni intregi ati fost lasati in pace, ca ati jefuit, ca ati facut cacaturi etc, ati fost lasati in pace.
Ieri, fara acordul Liderului vostru, in loc sa va vedeti de treaba voastra, ati jefuit de cand a inceput ora de jefuit pana in momentul in care, vi s-a facut cheie de catre O MAFIE NEOFICIALA pe care ii acuzati de NOFEAR, handicapatule, daca omu stia ca are oameni peste tot in zona, inclusiv in magazinul chinezesc avea om cu shotgun, in momentul in care stia clar ca daca e jefuit, iasa oamenii si va arunca in aer exact ceea ce sa si intamplat, ati futut repede un roleplay care putea avea o contiuitate in care chiar daca venea Sindicatul, ati fi avuns sansa sa scapati de CK, cine stie ce erati pusi sa faceti si ati fi scapat, in schimb voi ce mortii vostrii ati facut, cand v-a picat si ultimul om si rp-ul era pregatit sa curga, ati dat drumu sa faceti toti tickete pentru nofear ca niste pizde proaste care sunteti si ati stricat efectiv tot rp-ul iar de asemenea pentru acest lucru, am coborat si eu din NC, v-am scurtat rp-ul si v-am dat direct CK , ca sa vedeti ce frumos se simte cand strici rp-ul si cheful cuiva, CK-URILE RAMAN CU DREPT DE PLATA IAR DIN PACATE ,a trebuit sa va dau exemple ca sa potolesc oamenii sa mai faca mizerii d'astea pe server-ul asta. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus