Secțiune navigare

Cerere unck (s a intamplat acm 3 zile, nu 2 luni cum mi a zis denis)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: M4tt3o
Id-ul tau: 549 acm 13308
Motivul ck ului: Eram la jefuit, i am prins pe 3 din medelin dar acestia faceau meta si no fear. O fata spama cascuta, iar dupa au venit vreo 20. M au omorat, mi a luat unul random buletinul, mi a dat trusa, si dupa m au omorat iar. M au omorat cu navy ul, si n a venit sindicatul. Iar dupa aceea, mi am luat ck.
De ce doresti un ck: Deoarece in sfarsit aveam iar timp sa ma joc si sa fac ore sa intru in mafie dar am luat ck...
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu.

New member
1737886804335.png
image.png

New member
dovada ca acm 3 zile inca aveam id ul, doar ca denis probabil m a incurcat.

Active member
Membru staff
Nu e necesar sa vina sindicatul sa-ti iei ck, colaborez de mult cu mafiotii asa la sfarsit de roleplay de prins jefuitori doar sa-mi dea id-ul si s-o fac din bot, ca de asta am bot.

New member
Da dar s a facut mare fail… sunt sigur ca, cineva de acolo are filmare cand a recunoscut fata aceea ca a spamat cascuta ca sa vina… E prima abatere, si am colaborat cat de bine am putut cu mafiotii

New member
Le am dat si arma inapoi si am vorbit frumos cu ei, stiu ca ai zis cand s a dat wipe u ca nu se mai da asa usor ck… Aveam si eu timp in sfarsit sa ma joc sa intru si eu in mafie

Active member
Membru staff
Le am dat si arma inapoi si am vorbit frumos cu ei, stiu ca ai zis cand s a dat wipe u ca nu se mai da asa usor ck… Aveam si eu timp in sfarsit sa ma joc sa intru si eu in mafie
DA cand am spus asta nu m-am referit la jefuitori.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus