Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Numele tau: Palemiro Guzman
Id-ul tau: 24205
Motivul banului: Blacklist - Abuz staff
De ce doresti unban?: Deoarece, am primit blacklist pentru abuz staff si trebuia sa imi iau out si blacklist staff daca chiar am facut abuz, nu blacklist..
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) 1466117278708793445

@Denisjke HAOSRO

Cu drag Palemiro Guzman.

Ultima editare:
New member
Numele tau: Roby Mihai
Id-ul tau: 3001
De ce doresti unban?: Am primit ban de hack fara vreun motiv anume, cel mai probabil e troller care mi a dat ca eu n am facut nimic, pur si simplu a venit la mine ca de ce am ceva si mi a dat ban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) n am ban pe discord

Numele tau: Roby Mihai
Id-ul tau: 3001
De ce doresti unban?: Am primit ban de hack fara vreun motiv anume, cel mai probabil e troller care mi a dat ca eu n am facut nimic, pur si simplu a venit la mine ca de ce am ceva si mi a dat ban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) n am ban pe discord
Salut! Copiaza modelul asta si completeazal tu singur, creeaza un alt topic nu iti postezi cererea unban aici unde este a mea activa !
Numele tau:
Id-ul tau:
Motivul banului:
De ce doresti unban?:
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

1774039507776.png

Sus