Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Luca
Id-ul tau: 23002
Motivul banului: ,, ramai pe fplayt ca mecanic ales mai si ma minti in fata si dupa zici ca da este adevarat’’
De ce doresti unban?: Doresc unban deoarece acesta a fost primul meu server pe care m am jucat si chiar mi a placut, am fost si staff si faceam 200 de tickete pe zi rezolvate toate bine fara staff warn uri si asa mai departe. Totul a inceput intr o zi cand Dany id 8 m a chemat pe voice sa ii dau partajare cu history u de la fivem, am intrat i am dat partajare si apoi am primit blacklist pentru ca cica as fii sters istoricul, eu inainte cu mult timp sa fiu staff m am jucat pe fplayt si eram angajat la un sediu de mecanici unde am stat o saptamana si dupa m am reintors pe haos, demisia nu am pus o de la sediu, si atunci cand am intrat in staff mi am pus si demisia ca sa nu fie probleme si dany s a luat dupa demisia aia ca si cum eu as fii jucat in continuare ca staff pe alt server, de asta as vrea sa iau unblacklist pentru ca serverul asta mi a intrat la suflet si consider ca, as merita o sansa noua si oricum nu a fost vina mea in totalitate
Ban-ul este activ si pe discord?: da, este activ si pe discord

1148207305993752596

Atașamente

• IMG_3377.jpeg
    IMG_3377.jpeg
    37,3 KB · Vizualizări: 13
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus