Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Darius
Id-ul tau: 3313
Motivul banului: tranzacții ooc
De ce doresti unban?: Când s-a făcut update-ul Denis a spus ca toți cu bk în afară de hackeri sunt ok iar eu am perceput acest lucru ca pe o a doua șansă, dar după cam aproximativ 2 săptămâni de la update am luat ban de la consola. Mie unul îmi pare extrem de rău pentru ce am făcut si regret treaba asta și nu o să mai fac chestia asta în viața mea ,plus ca iubesc această comunitate pentru ca aici de fiecare dată m-am simțit bine ca am intrat pe server și uitam de griji și am o vechime destul de mare din punctul meu de vedere (perioada când era Flavius lider pd). Încă o dată îmi cer scuze pentru ce am făcut și dacă aș putea să repar acest lucru aș face-o. Mai țin să menționez ca am ban pe discord iar eu nu am făcut nimic acolo( nu am înjurat pe nimeni și nu am făcut absolut nimic și dacă s-ar putea măcar să mi se scoată banul aici pentru ca l-am primit o data cu banul de pe fivem)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ): 894605025156927510

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus