Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:ROBERT

Id-ul tau:22646

Motivul banului:SALUT SI EU BAIATUL CU OPTIMIZAREA( am fost chemat random la pc check și aveam anti virusul dezactivat ca eu in perioada aia ma jucam mai mult fortnite și aveam optimizare la pc facuta pentru fortnite iar acea optimizare mi a dezactivat anti virusul iar eu nici nu știam jur pe mormântul lu bunica miu)

De ce doresti unban?

Doresc unban pentru ca efectiv eu oricum nu am facut nimic absolut nimic nu am facut și nici nu aveam cod in perioada aia am dovezi chiar pot sa vă arăt toate conturile de discord sa vedeți ca nu am avut nici o licenta sau cv atunci in perioada aia nici nu ma jucam fivem mă jucam fortnite și când intram pe sv de fivem stăteam la ffa atâta tot.Si mi as dori și eu sa mă joc pentru ca este iarna nu prea ies afară din casă ca nu am ca sunt cu liceul și locul de munca (DJ) și na amintirile de pe haos nu se uită mă joc din 2022 și chiar îmi este dor.Te rog fă mi unban accept orice pc check oricând în orice fel

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )_.robert_ 1075006915039477812

@Denisjke HAOSRO plsss

1767250450832.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus