Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:roberto
Id-ul tau:21332
Motivul banului: licenta skript inca activa
De ce doresti unban?:eu am luat ban dupa o bataie cu robica,numai aveam codu in pc deoarece imi luasem ban si l am platit si mi am dat reinstall dar licenta inca era activa pe contul de la skript,doresc unban pentru a ma juca pe aceasta comunitate frumoasa cu cei mai tari fondatori cu cea mai tare comunitate si tot nu am injurat nici o data sv nu am injurat niciodata vreun admin sau fondator deoarece iubesc acest sv si imi e dor de toate amintiriile create din vara lui 2024 de cand dali avea sinaloa era vara frumos cald stateam pana la 4 si vreau sa revin sa ma joc deoarece va spun sincer m am plictisit de cand am luat ban nu am mai facut cereri unbk deoarece am vb cu robica in pv si nu mi a mai rsp daca denis imi mai poti oferi o sansa te rog din toata inima mea sa mai traiesc odata experienta aceasta frumoasa si calduroasa de haosat si m ai ales ca a revenit mascatu si vrem sa venim toti baietii og din vara sa facem mafie pbn
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )1387910268742537418 am si pe haos mare si pe haos mafii deoarece s a suparat denis pe mn

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus