Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Stefan Mocanu
Id-ul tau:134
Motivul banului:demisie pd ca subcomisar
De ce doresti unban?:Deoarece imi pare foarte rau ca am parasit sv ru acesta si deja dupa cateva saptamani imi lipseste atmosfera serverului acesta.Regret ca am parasit politia in timp ce a fost foarte jos si imi doresc sa continui sa ma joc pe acest sv.M am adaptat serverului acesta si nu pot sa ma adaptez pe altele, pe haos am momente pe care nu le voi mai trai pe niciun sv, serverul acesta era perfect pt toate cerintele mele, are oameni deosebiti care erau motivul pentru care intram cu drag pe sv.De asemenea mi au lipsit foarte mult toate persoanele pe care le cunosteam mele.Nu am gestionat cum trebuie situatia si de aceea au fost niste consecinte pe care nu ma asteptam sa le primesc.Nu vreau sa par insistent , dar mi am schimbat decizia si chiar imi pare foarte rau pentru ce sa intamplat si chiar mi as dori sa revin inapoi pe acest server care este unic din toate punctele de vedere , comunitatea unica si taote chestile pe care le aveti pe sv.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) 1359953029763170486

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus