Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Rob1ca
Id-ul tau:448
Motivul banului:in poza se vede1746292117982.png De ce doresti unban?: Doresc unblacklist pe server deoarece sunt un jucător vechi al comunității, activ de aproximativ doi ani, timp în care m-am atașat enorm de aceasta. Serverul Haos a fost primul pe care am intrat după ce mi-am cumpărat calculatorul și am descoperit FiveM, iar de atunci a rămas singurul server pe care mi-am dorit cu adevărat să joc. Atmosfera de aici, roleplay-ul și oamenii din comunitate m-au făcut mereu să mă simt ca acasă.Recunosc că am greșit, iar acțiunile mele au dus la primirea unui blacklist. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru cele întâmplate, însă vin cu o rugăminte sinceră de a primi o a doua și ultimă șansă. Îmi doresc cu adevărat să revin, să demonstrez că am învățat din greșeli și să pot face din nou roleplay alături de membrii acestei comunități.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )Da , ro.b1x 816351315822772225

Active member
Tinand cont c-ai sanctiune de tradare, assta oricum inseamna ca trebuie sa-ti dau ck, are rost sa-ti dau si sa incepi sa te joci sau nu ?

Member
Ok, când primesc unban pe discord deschid un ticket și vorbim acolo

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus