Member
- Subiect Autor
Numele tau:Rob1ca
Id-ul tau:448
Motivul banului:in poza se vede
De ce doresti unban?: Doresc unblacklist pe server deoarece sunt un jucător vechi al comunității, activ de aproximativ doi ani, timp în care m-am atașat enorm de aceasta. Serverul Haos a fost primul pe care am intrat după ce mi-am cumpărat calculatorul și am descoperit FiveM, iar de atunci a rămas singurul server pe care mi-am dorit cu adevărat să joc. Atmosfera de aici, roleplay-ul și oamenii din comunitate m-au făcut mereu să mă simt ca acasă.Recunosc că am greșit, iar acțiunile mele au dus la primirea unui blacklist. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru cele întâmplate, însă vin cu o rugăminte sinceră de a primi o a doua și ultimă șansă. Îmi doresc cu adevărat să revin, să demonstrez că am învățat din greșeli și să pot face din nou roleplay alături de membrii acestei comunități.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )Da , ro.b1x 816351315822772225
Id-ul tau:448
Motivul banului:in poza se vede

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )Da , ro.b1x 816351315822772225