Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
numele tau:Constantin
Id-ul tau:40
Motivul banului:mintit la tk
De ce doresti unban?:ca sa ma joc pe aceasta comunitate si sa ofer activitate.Mi se pare ca am luat pe ne drept deoarece vorbeau 5 oameni la rand si am zis din greseala roata
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Ce id are adminu care te a sancționat ?
Am sa vorbesc cu el și am să revin cu un răspuns

Member
Membru staff
A mai fost o reclamație staff ca nu am filmare la tk respectiv si am explicat ca nu imi mergea obs stia si caponez si despre problema mea ca nu merge sa filmez acum am rezolvat daca vrei lasa filamre cu tot tk pe youtube pe nelistate si daca am santionat gresit imi asum !!

New member
A mai fost o reclamație staff ca nu am filmare la tk respectiv si am explicat ca nu imi mergea obs stia si caponez si despre problema mea ca nu merge sa filmez acum am rezolvat daca vrei lasa filamre cu tot tk pe youtube pe nelistate si daca am santionat gresit imi asum !!
Da coaie,tu primești avertisment verbal și eu 5 zile ban și warn,ți se pare corect?

Member
Membru staff
Da coaie,tu primești avertisment verbal și eu 5 zile ban și warn,ți se pare corect?
Ti-am zis daca ai filmarea de la tk full laso pe youtube o pui pe nelistate si se uita un grad mai mare si daca este ce zici tu imi acept sanctiunea (care o fi )

Member
Salut am fost si eu la tk ai zis ca in viata reala poti sa spargi roata desumflat dc faci mintit iara numai raspund nimic banu ramane! T/C!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus