Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Luca Dominic
Id-ul tau: 667
Motivul banului: ck, ban permanent
De ce doresti unban?: Salut, mi-am luat ban permanent si ck cu motivul coruptie.Eu si cu celalat coleg eram dcco, aveam vestele pe noi si el s-a luat la bataie cu detinutii si eu ma uitam, nu m-am batut cu nimeni, iar dupa ce colegul meu l-a batut ii spune unui gardian sa nu ii dea trusa sau daca ii da sa il bata din nou. Eu nu m-am batut cu nimeni si nu am spus la nimeni sa nu ii dea trusa sau sa sune la medic. Apoi mi am luat ck pentru coruptie pentru motivul ca m-am batut cu detinutii si ca am spus sa nu le dea trusa, dar eu nu am facut nimic din aceste lucruri
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu

New member
aici este un link cu filmarea. La cel imbracat in alb am crezut ca se preface, iar dupa am vazut ca este lesinat

JKE SEFU
Membru staff
Ck-ul ramnane, dcco-ul nu se roleaza cu identitatiile stiute my friend, iar voi stand in psucarie, danduva DCCO, va stie toti mafiotii dupa plm. ck-ul ramane cu drept, iti voi reseta id-ul si te poti juca. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus