Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Zyrex
Id-ul tau: 36544
Motivul banului: Troll
De ce doresti unban?:
Salut. Am primit ban pentru troll, dar vreau să explic ce s-a întâmplat. Înainte de tot ce s-a întâmplat mi-am lăsat PC-ul deschis cât timp mâncam, iar mama mi-a zis ca după ce termin să vin să o ajut în curte. Am plecat repede și nu am mai apucat să închid jocul sau să ies de pe server. În timpul ăsta, sora mea mai mică, care are 5 ani, a intrat în camera mea fără să știu și a început să lovească pe toată lumea în joc. Ea nu înțelege ce face și nu a fost deloc intenția mea să trollez sau să deranjez pe cineva. Înainte de ban, un membru din staff m-a trimis la jail deoarece nu avea gradele necesare pentru a bana, iar după aceea am vorbit și am rezolvat situația. Dar un alt membru staff a observat ca luasem 9999 minute pentru troll si nu stia ca eu rezolvasem cu ceilalti membri staff cu care am vorbit, iar acesta m-a banat permanent. Pe acest server de cand ma joc nu am luat niciun jail si am avut grija sa evit toate situatiile de a lua ban/blacklist sau jail. Îmi pare rău pentru situația creată și vă rog, dacă se poate, să îmi mai dați o șansă. Nu se va mai repeta.
Daca se poate sa mi se acorde unban va rog pentru un sarbatorit deoarece pe 26 este si ziua mea de nastere:cry:.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu.

Ultima editare:
Sus