Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau:kaliunu
Id-ul tau:25801
Motivul banului:SA MA DUC IN PULA TA
De ce doresti unban?:deoarece cred ca nu am facut nimic rau, vine robica si a inceput sa-mi injure toti oamenii. noi toti ne-am enervat ca na inteleg ca ne miscam mai greu dar nu e ok sa ne injuri pana la urma pana aduce-mi toti oamenii subterana pana isi iau toti armuri etc. a fost STOP JAF. m-am dus la robica si am incercat sa ii spun sa intre la mine in masina sa vb ca nu e ok, el nu ma baga in seama am iesit din masina si am spus ca nu e ok ce face, a zis sa plec ca imi i-au ban iara-si fara motiv, si a zis ca toti coordonatorii is prosti si ca nu facem nimic si dupa pleaca si de la nervi i-am zis daca ne numesti prosti dute-n plm. la care vine la mine si imi da ban. vreau sa ne intelegeti ca nici la noi nu e usor chiar e mai greu ca trebuie sa ai grija de peste 50 de oameni in fiecare zi
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

New member
inteleg ca poate nu trebuia sa-l spun asta da era la nervi mai ales ca noi am bagat in ultimele 2 zile 40 de oameni in pd si noi eram 40 dinainte. e greu cu iei si mai ales sa vina robica sa inceapa sa ne injure pe toti crede-ma ca nu mai creste politia asta cat de tare nu ai vrea. am incercat sa vb cu el si nici nu ma baga in seama deodata zice pleaca ca iti dau ban @Denisjke HAOSRO

Sus