Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: gusti anglonubianu
Id-ul tau: 24949
Motivul banului: troll
De ce doresti unban?: eu nu am facut troll am fost banat pe nedrept si vreau sa ma joc
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Atașamente

• image_2026-05-22_165129342.png
    image_2026-05-22_165129342.png
    101,2 KB · Vizualizări: 9
New member
Membru staff
Salut! daca ai o filmare care poate confirma chestia ca nu ai facut, vei primi unban. trebuia sa faci reclamatie staff in 48h de dupa ban, nu dupa o saptamana. Eu nu cred ca mai am filmarea, pentru ca nu am cea mai buna memorie incat sa tin filmarile de atata timp, imi pare rau.

HAOS REGAL
DISCORD.GG/HAOSRO
DISCORD CONTACT : CRISTIZCX

salut tu trebuia sa imi dai jail de pg si cel care mi a facut tk facea arogante la tk si tu nu ai vrut sa il sanctionezi si te ai enervat si mi ai dat ban de troll fara motiv ( nu am filmare deoarece doar ce intrasem pe sv + ca mai am si pc slab) si jail ul care trebiua sa mil dai pt pg era din cauza ca eu vorbeam cu persoana care mi a facut tk ul cu geamul inchis si eu il vedeam deschis si nu am avut cum sa iti dovedesc . tu faci doar abuz de grad

New member
Membru staff
Te salut din nou. Îmi pare rău de ce aud, poate sunt de vină eu, poate nu. Dar au trecut mai mult de 48h, deci conform regulamentului aveam tot dreptul de a șterge filmările cu ticketele / ban-urile / jail-urile pe care le-am dat. Si nu, eu nu fac abuz de grad, chiar n-am plăcerea să banez oameni fără un motiv bine întemeiat. Banul rămâne cu drept de plata.

T/C

HAOS REGAL
DISCORD.GG/HAOSRO
DISCORD CONTACT : CRISTIZCX

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus