Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:predescu Nicolas
Id-ul tau:50161
Motivul banului:Fenta Ck
De ce doresti unban?:Mi-a picat orașul de 3 ori, băieți care aveau lucrurile băiatul nu voia să intre iar eu nu aveam nimic pe mine
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. Nu nu este activ și pe discord
Va rog frumos chiar vreau să mă joc

New member
Salut!
Desigur, daca ai sa imi prezinti o filmare de cand iti tot pica serverul, te astept in privat pe discord sa imi scri cand ai timp. Ai primit ban-ul, deoarece am stat atunci 20 de minute sa intrati.
Discord: kostika0596

New member
Eu am intrat le-am dat mesaj baiatetilor să intre dar ei nu vrut că cică nu ii interesează că cică nu le-au luat ID ul și nu pățesc nimic n-am rugat de ei 10 minute și mi-au dat block

New member
Salut! Repet, daca ai o filmare in care se vede ca iti tot pica, astept o filmare in privat. Altcumva nu pot sa iti dau. Eu de unde sa stiu ca nu ti-ai dat fake crash dupa ce ti-ai dat diss in rp atunci cand v-au prins pe calea ferata. Daca cumva nu ti raspund intr-un termen de 24h, fa un ticket pe discord pe serverul principal de discord.
Discord: kostika0596
Server Discord:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus