Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: misus
Id-ul tau: 9410
Motivul banului: Detectie (HACKER )
De ce doresti unban?: deoarece nu am cod in pc,nici nu am avut timp sa explic si mi a dat sake ban si pe discord,eu cand mi am dat reinstall acum 5 zile,inainte sa intru in mafie si eram civil,la magazin,faceam pontaje,mi am dat reinstall cu stick,am intrat in bios si am intrat pe el,cand am formatat partitiile,am sters o doar pe cea cu windows u,partitia C,deoarece am foarte mult partitii in calculator cu poze si filmari care sunt amintiri si nu le pot sterge,nu stiam ca imi raman urme de la codul de cs de l am avut in trecut sau de la ce am mai instalat eu in perioada in care nu prea ma jucam pe haos,acum cand am intrat in vagos chiar am vrut sa ma tin de sv si fara nicio prostie,fara sa ma joc cu cod,pentru ca nu mai ii vad hazu,am intrat sa intalnesc oameni noi,sa mi fac prieteni,si sa mai stau cu cei vechi ca acum am si eu timpul necesar ca nu mai am asa de multa treaba,as dorii sa stiu si daca am drept sau nu,n am tinut nicio arma in mana de cand m am apucat iar,si nu eram atat de prost incat sa mi dau reinstall cu 5 zile in urma si dupa sa mi bag cod,n am mers la nicio bataie,daca aveam era logic ca mergeam,dar n am facut nimic,dupa ce mi am terminat treaba la magazin,am stat sa astept razboiul,imi pare rau chiar daca nu am gresit cu nimic,le am facut ticket si celor de la detect cum mi ai zis tu sake si mi au zis ca ei nu pot decide pentru pc checker si ca nu se ocupa cu asa ceva,fisierul pe care l a gasit scan u e de pe 07.02,pot intra manual prin fiecare fisier din pc,nu o sa sterg nimic de cand mi s a facut scan u,astept raspunsul tau sake,mersi
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )639533199080292352

New member
poza cu banul,in caz de trebuie

Atașamente

• Screenshot_2026-04-29_210840.png
    Screenshot_2026-04-29_210840.png
    529,7 KB · Vizualizări: 9
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus